ONS VERHAAL

Welkom in GRILLHOEVE

Bij ons draait alles rond het creëren van een geslaagde culinaire ervaring. Wij zorgen voor een warme en gezellige sfeer, een vriendelijke bediening en de heerlijkste grillgerechten op je bord. 

We hechten de grootste waarde aan een ideale prijs-kwaliteit verhouding. We zijn niet de duurste maar wel de beste! 

Laat je verrassen door onze passie.


A winning team!

Bernard Van Overmeeren is heer en meester in de keuken en aan de grill in de zaal. Sinds 2017 drijft hij zijn passie voor lekker eten door in zijn eigen restaurant. Hij heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Verse en eerlijke producten staan voor Bernard centraal. Hij heeft als geen ander alle bakwijzen onder de knie en zorgt voor het perfecte grillgerecht op ieders maat en smaak.

Lieve Baeyens is gastvrouw van dienst en zorgt voor de glimlach in de zaal. Als geen ander zorgt ze voor een huiselijke sfeer waarin eenieder zich thuis voelt.


Pieter Van Den Einde kiest als sommelier-conseil de beste wijnen uit en houdt achter de schermen de (administratieve) touwtjes strak in handen.

Alle drie maakten ze van een passie een beroep en gaan ze er met een gepassioneerd team in de keuken en in de zaal voor een volle 100% voor. U als gast staat bij ons centraal.

We hopen van harte jullie te mogen ontvangen voor een gezellig etentje met vrienden of familie! 

Met vriendelijke groet,
Lieve, Bernard & Pieter