
MENUKAART
VOORGERECHTEN
VIS
Scampi brochette met huisbereide tartaarsaus
€ 20,00
Gamba's met kruidenboter
€ 23,00
Reuzegamba (1 stuk) met kruidenboter
€ 28,00
Gerookte Noorse zalm
€ 24,00
Carpaccio van tonijn
€ 27,50
VLEES
Serranoham
€ 13,00
Brochette van witte en zwarte pensjes
€ 12,00
Tapas bord (2 pers.)
€ 18,00
Carpaccio van rund
€ 19,00
Sashimi van rund
€ 20,00
Jamón Ibérico
€ 21,00
Alle voorgerechten worden geserveerd met brood
HOOFDGERECHTEN
VLEES
Brochette van 't kippetje
€ 22,00
Brochette van 't varkentje (varkenshaasje)
€ 25,00
Brochette van 't koetje
€ 28,00
Ribbetjes
€ 22,00
Chateaubriand Belgisch blauw
€ 27,00
Steak tartaar
€ 29,00
Tagliata di Manzo
€ 29,00
Côte à l'os (min. 2 pers.)
p.p. € 37,00
Ierse Angus rib eye
€ 38,00
Holstein rib eye
€ 38,00
Lamskroon (met gratin dauphinois en warme groentjes)
€ 35,00
VLEES - DRY AGED
Pluma 100% Iberico Bellota
€ 35,00
Red & White Tomahawk (min. 2 pers.)
p.p. € 42,00
Black Angus 'Grand cru'
Ossehaas (300gr)
€ 46,00
Rubia Gallega
Côte à l'os (1,2kg) - 35d. gerijpt - min. 2 pers.
p.p. € 50,00
Dark Red Frisona
Côte à l'os (1,2kg) - min. 2 pers.
p.p. € 59,00
VIS
Zalmfilet op vel gegrild
€ 28,00
Roodbaarsfilet op vel gegrild
€ 33,00
Kabeljauwhaasje op vel gegrild
€ 35,00
Scampibrochette met getomateerde roomsaus
€ 31,00
Scampibrochette met licht pikante Thaise saus
€ 31,00
Gamba's met kruidenboter
€ 35,00
Reuzegamba's (2 stuks) met kruidenboter
€ 52,00
huisbereide champignon-, peper- of witte wijnsaus € 3,00
huisbereide bearnaise - of choronsaus € 4,00
warme groentjes € 3,00
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en frietjes, brood, Griekse rijst of pellepatat met kruidenboter
SALADES
Salade met witte en zwarte pensjes
€ 19,00
Salade met gegrilde kip
€ 20,00
Salade met gegrild geitenkaasje
€ 22,00
Salade met gegrilde scampi's
€ 24,00
Alle salades worden geserveerd met frietjes, brood, Griekse rijst of pellepatat met kruidenboter
KINDERGERECHTEN
Kippenbrochette met frietjes en appelmoes
€ 10,00
Hamburgertje met frietjes en appelmoes
€ 10,00
Ribbetjes met frietjes en appelmoes
€ 10,00
1/2 steak met frietjes en appelmoes
€ 12,00
DESSERTEN
Chocolademousse
€ 9,00
Coupe vanille
€ 9,00
Dame blanche
€ 10,00
Coupe advocaat
€ 11,50
Coupe aardbei (seizoen)
€ 12,50
Crème brûlée
€ 9,50
Warme appeltaart met ijs
€ 10,00
Moelleux met ijs
€ 10,00
Kinderijsje
€ 6,50
1 rekening per tafel
vanaf 8 personen max. 3 verschillende voor- en/of hoofdgerechten
vanaf 12 personen, zie menu's hieronder
Je vindt onze allergenenkaart hier terug. Wens je de gerechten van onze menukaart te zoeken op basis van de allergenen die je NIET mag eten, raadpleeg dan onderstaande link:

MENU'S VOOR +12 PERSONEN
MENU 1
Hapje van de chef
Chocolademousse
p.p. € 35,00Aangepaste wijnen p.p. € 21,00
MENU 2
Hapje van de chef & olijfjes op tafel
Dessertbordje van het huis
p.p. € 55,00Aangepaste wijnen p.p. € 21,00
MENU 3
Hapje van de chef (2 stuks) & olijfjes op tafel
Sorbet
Dessertbordje van het huis
p.p. € 68,00Aangepaste wijnen p.p. € 21,00
KINDERMENU
Chips op tafel
Kaaskroket
Hamburger of ribbetje met frietjes en appelmoes
Kinderijsje