MENUKAART

VOORGERECHTEN

VIS

Scampi brochette met huisbereide tartaarsaus

€ 20,00

Gamba's met kruidenboter

€ 23,00

Reuzegamba (1 stuk) met kruidenboter

€ 28,00

Gerookte Noorse zalm

€ 24,00

Carpaccio van tonijn

€ 27,50

VLEES

Serranoham

€ 13,00

Brochette van witte en zwarte pensjes

€ 12,00

Tapas bord (2 pers.)

€ 18,00

Carpaccio van rund

€ 19,00

Sashimi van rund

€ 20,00

Jamón Ibérico

€ 21,00

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood


HOOFDGERECHTEN

VLEES

Brochette van 't kippetje

€ 22,00

Brochette van 't varkentje (varkenshaasje)

€ 25,00

Brochette van 't koetje

€ 28,00

Ribbetjes

€ 22,00

Chateaubriand Belgisch blauw

€ 27,00

Steak tartaar

€ 29,00

Tagliata di Manzo

€ 29,00

Côte à l'os (min. 2 pers.)

p.p. € 37,00

Ierse Angus rib eye

€ 38,00

Holstein rib eye

€ 38,00

Lamskroon (met gratin dauphinois en warme groentjes)

€ 35,00

VLEES - DRY AGED

Pluma 100% Iberico Bellota

€ 35,00

Red & White Tomahawk (min. 2 pers.)

p.p. € 42,00

Black Angus 'Grand cru'

Ossehaas (300gr)

€ 46,00

Rubia Gallega

Côte à l'os (1,2kg) - 35d. gerijpt - min. 2 pers.

p.p. € 50,00

Dark Red Frisona

Côte à l'os (1,2kg) - min. 2 pers.

p.p. € 59,00

VIS

Zalmfilet op vel gegrild

€ 28,00

Roodbaarsfilet op vel gegrild

€ 33,00

Kabeljauwhaasje op vel gegrild

€ 35,00

Scampibrochette met getomateerde roomsaus

€ 31,00

Scampibrochette met licht pikante Thaise saus

€ 31,00

Gamba's met kruidenboter

€ 35,00

Reuzegamba's (2 stuks) met kruidenboter

€ 52,00

huisbereide champignon-, peper- of witte wijnsaus   € 3,00

huisbereide bearnaise - of choronsaus   € 4,00

warme groentjes   € 3,00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en frietjes, brood, Griekse rijst of pellepatat met kruidenboter


SALADES

Salade met witte en zwarte pensjes

€ 19,00

Salade met gegrilde kip

€ 20,00

Salade met gegrild geitenkaasje

€ 22,00

Salade met gegrilde scampi's

€ 24,00

Alle salades worden geserveerd met frietjes, brood, Griekse rijst of pellepatat met kruidenboter


KINDERGERECHTEN

Kippenbrochette met frietjes en appelmoes

€ 10,00

Hamburgertje met frietjes en appelmoes

€ 10,00

Ribbetjes met frietjes en appelmoes

€ 10,00

1/2 steak met frietjes en appelmoes

€ 12,00


DESSERTEN

Chocolademousse

€ 9,00

Coupe vanille

€ 9,00

Dame blanche

€ 10,00

Coupe advocaat

€ 11,50

Coupe aardbei (seizoen)

€ 12,50

Crème brûlée

€ 9,50

Warme appeltaart met ijs

€ 10,00

Moelleux met ijs

€ 10,00

Kinderijsje

€ 6,50


1 rekening per tafel

vanaf 8 personen max. 3 verschillende voor- en/of hoofdgerechten

vanaf 12 personen, zie menu's hieronder 

Je vindt onze allergenenkaart hier terug. Wens je de gerechten van onze menukaart te zoeken op basis van de allergenen die je NIET mag eten, raadpleeg dan onderstaande link: 

MENU'S VOOR +12 PERSONEN

MENU 1

Hapje van de chef


Scampi diabolique
OF
Serranoham


Brochette van 't kippetje
OF
Ribbetjes


Chocolademousse

p.p. € 35,00

MENU 2

Hapje van de chef & olijfjes op tafel


Scampi brochette met huisbereide tartaarsaus
OF
Carpaccio van rund


Zalmfilet op vel gegrild
OF
Côte à l'os met saus naar keuze


Dessertbordje van het huis

p.p. € 55,00

MENU 3

Hapje van de chef (2 stuks) & olijfjes op tafel 


Gerookte Noorse zalm
OF
Jamón Ibérico


Sorbet


Roodbaarsfilet op vel gegrild
OF
Ierse Angus rib eye


Dessertbordje van het huis

p.p. € 68,00

KINDERMENU

Chips op tafel


Kaaskroket


Hamburger of ribbetje met frietjes en appelmoes


Kinderijsje


p.p. € 17,00