
MENUKAART
VOORGERECHTEN
VIS
Scampi brochette met huisbereide tartaarsaus
€ 20,00
Gamba's met kruidenboter
€ 23,00
Reuzegamba met kruidenboter
€ 28,00
Gerookte Noorse zalm
€ 26,00
Carpaccio van tonijn
€ 28,00
VLEES
Brochette van witte en zwarte pensjes
€ 12,00
Tapas bord (2 pers.)
€ 24,00
Serranoham
€ 15,00
Blend Beef Kroket
€ 17,00
Buikspek 100% Ibérico
€ 19,00
Carpaccio van rund
€ 19,00
Sashimi van rund
€ 22,00
Jamón Ibérico 100% Bellota Patanegra
€ 34,00
Alle voorgerechten worden geserveerd met brood
HOOFDGERECHTEN
VLEES
Brochette van 't kippetje
€ 22,00
Brochette van 't varkentje (varkenshaasje)
€ 25,00
Brochette van 't koetje
€ 32,00
Ribbetjes
€ 24,00
Chateaubriand Belgisch witblauw
€ 30,00
Steak tartaar
€ 32,00
Tagliata di Manzo
€ 34,00
Côte à l'os (min. 2 pers.)
p.p. € 40,00
Ierse Angus rib eye
€ 38,00
Holstein rib eye
€ 38,00
Lamskroon
€ 38,00
VLEES - het betere RUND
Black Angus Bavet
€ 36,00
Angus Argentinië Contrefilet
€ 44,00
Black Angus 'Grand Cru' - Ossenhaas
€ 50,00
Red & White - Tomahawk (min. 2 pers.)
p.p. € 42,00
Red & White - T-bone (min. 2 pers.)
p.p. € 42,00
VIS
Zalmfilet op vel gegrild
€ 28,00
Roodbaarsfilet op vel gegrild
€ 33,00
Kabeljauwhaasje op vel gegrild
€ 35,00
Scampibrochette met getomateerde roomsaus
€ 31,00
Scampibrochette met licht pikante Thaise saus
€ 31,00
Gamba's met kruidenboter
€ 35,00
Reuzegamba's met kruidenboter
€ 52,00
VLEES - het betere VARKEN
100% Ibérico Bellota - Pluma
€ 40,00
w
VLEES - het betere RUND DRY AGED
Belgisch witblauw - Côte à l'os - 21d afgerijpt (min. 2 pers.)
p.p. € 42,00
Ierse Black Angus - Côte à l'os - 28d afgerijpt (min. 2 pers.)
p.p. € 46,00
Rubia Gallega - Côte à l'os - 35d
afgerijpt (min. 2 pers.)
p.p. € 60,00
huisbereide champignon-, peper- of witte wijnsaus € 3,00
huisbereide bearnaise -, choron- of Blackwell saus € 4,00
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een slaatje en brood, frietjes of gratin dauphinois
Pellepatat met kruidenboter (+€ 2,00), warme groentjes (+€ 4,00)
Extra portie frietjes of mayonaise: € 2,00
SALADES
Salade met witte en zwarte pensjes
€ 19,00
Salade met gegrilde kip
€ 22,00
Salade met gegrild geitenkaasje
€ 22,00
Salade met gegrilde scampi's
€ 31,00
Alle salades worden geserveerd met een slaatje en brood, frietjes of gratin dauphinois
Pellepatat met kruidenboter (+€ 2,00), warme groentjes (+€ 4,00)
Extra portie frietjes of mayonaise: € 2,00
KINDERGERECHTEN
Kippenbrochette met frietjes en appelmoes
€ 10,00
Ribbetjes met frietjes en appelmoes
€ 10,00
Hamburgertje met frietjes en appelmoes
€ 10,00
1/2 steak met frietjes en appelmoes
€ 15,00
DESSERTEN
Chocolademousse
€ 9,00
Coupe vanille
€ 9,00
Dame blanche
€ 10,00
Coupe brésilienne
€ 10,00
Coupe advocaat
€ 13,00
Coupe aardbei (seizoen)
€ 14,00
Sorbet
€ 8,00
Crème brûlée
€ 9,50
Warme appeltaart met ijs
€ 10,00
Moelleux met ijs
€ 10,00
Kinderijsje
€ 6,50
1 rekening per tafel
vanaf 8 personen max. 3 verschillende voor- en/of hoofdgerechten
vanaf 12 personen, zie menu's hieronder
Heb je last van een voedselallergie of -intolerantie, laat het ons zeker weten.
Hieronder vind je de QR-code terug naar onze menukaart met bijhorende allergenen. Opgelet: de samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen: contacteer ons via info@grillhoeve.be indien je vragen hebt over de allergenen in onze gerechten.

MENU'S VOOR +12 PERSONEN
MENU 1
Hapje van de chef
Chocolademousse
w
w
p.p. € 45,00
MENU 2
Hapje van de chef & olijfjes op tafel
Dessertbordje + koffie
w
w
p.p. € 60,00
MENU 3
Hapje van de chef (2 stuks) & olijfjes op tafel
Sorbet
Dessertbordje + koffie
p.p. € 72,00
KINDERMENU
Chips op tafel
Kaaskroket
Hamburger of ribbetje met frietjes en appelmoes
Kinderijsje